SEO Force 💪

Freelance SEO specialist

Hey, op zoek naar een freelance SEO specialist? I’m your man! Met 10+ jaar ervaring als SEO’er heb ik al heel wat SEO vraagstukken met succes opgelost. Als ervaren SEO expert help ik je graag bovenaan in de zoekresultaten te komen.

Een SEO specialist nodig? Contacteer ons!

SEO specialist van A tot Z

Als SEO specialist ben je een expert in alles wat zoekmachine optimalisatie betreft. Of je bent gespecialiseerd in één van de verschillende takken zoals:

  • Technische SEO
  • Linkbuilding
  • Content marketing (SEO tekst schrijver)

Dit zijn namelijk ook de 3 belangrijkste peilers van SEO.
We kunnen je in elk van bovenstaande onderdelen uit de nood helpen. Geen enkele SEO uitdaging gaan we uit de weg. Wil jij meer organische (lees: gratis) bezoeker aantrekken met jouw website of webshop? Kies dan voor SEO Force 💪

Het belang van SEO!

SEO wordt nog vaak onderschat door menig bedrijfsleiders. Hopelijk ben jij al overtuigd van de meerwaarde die inzetten op zoekmachine optimalisatie geeft aan business value.

Hoge posities op relevante / competitieve zoekopdrachten is vaak van goudwaarde. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die bovenaan in de zoekresultaten staan als betrouwbaarder/ kwaliteitsvoller gezien worden door bezoekers.

Daarnaast krijgen zoekresultaten op lagere posities veel minder of zelfs geen bezoekers over de virtuele vloer. Laat dat nu net een essentiële factor zijn om leads of verkopen te genereren via je website of webshop.

Kortom, niet inzetten op SEO is een grote vergissing! Ik ga er dan ook van uit dat jij wel slim inzet of wil inzetten om jouw website vindbaar te maken in Google.

SEO is meer dan alleen SEO?!

Als SEO’er denken we graag mee om de het totaalplaatje van je website of webshop te gaan verbeteren. Want SEO stopt niet alleen bij het aanbrengen van (meer) bezoekers. Het gaat verder.

Want bezoekers alleen leveren geen omzet op! Je hebt verkopen nodig, relevante leads, … Pas dan kan je spreken over een succesvolle SEO campagne.

SEO staat ook gelijk aan continu opportuniteiten zoeken om je website of webshop op alle vlakken te verbeteren.

Passie als SEO specialist

Het leven van een SEO specialist is ook niet altijd roze geur & maneschijn. Er zijn jammer genoeg nog heel veel website die wat van onze liefde kunnen gebruiken. Jammer genoeg beseft niet elke website eigenaar het belang & ∂e meerde van SEO.

Het doet soms echt fysiek pijn om niet geoptimaliseerde websites tegen te komen (en geloof ons: er zijn er nog veel!)

SEO specialist inhuren?

Nood aan een expert in zoekmachine optimalisatie? Dan moet je een SEO specialist inhuren om jouw website hoger te krijgen in Google en andere zoekmachines.

Dagindeling van een SEO specialist

Vraag je je soms of wat een SEO specialist allemaal doet? Veel van onze taken zijn data gedreven en allemaal in het kader van een SEO audit of optimalisatie:

  • Zoekwoorden onderzoek
  • Crawl logs analyse

Daarnaast is er ook een heel deel uitvoerend werk:

  • Content creatie
  • link building
  • Technische audit

SEO voor verschillende systemen

SEO kan je

Meer SEO tips...

Vergroot je SEO kennis

Inhouse SEO

Op zoek naar een in-house SEO team? Heeft je digital marketing team meer expertise nodig in SEO? Zoek je een freelance SEO specialist die in-house

Verschil tussen SEO en SEA

SEO en SEA zijn beide belangrijke onderdelen van zoekmachine marketing, maar ze hebben verschillende doelen en strategieën. SEO staat voor Search Engine Optimization en heeft

SEO tips voor woocommerce

Heb je een webshop die gebouwd in Woocommerce en wil je inzetten op SEO? Meer gratis bezoekers aantrekken naar je webshop wil iedereen. Pas onderstaande

Kun je zelf SEO doen?

We krijgen regelmatig de vraag van potentiële klanten of je SEO zelf kunt doen. Ons antwoord is altijd “Ja, SEO kan je zelf doen” Maar

SEO voor hotels

Als hotel eigenaar wil je natuurlijk dat jouw hotel website als eerste gevonden worden in de zoekresultaten. Er zijn verschillende manieren om de positie van